..tai ihon alla.

Lueskelin tuossa päivänä eräänä juttua elämänhallinnasta. Joku tuon idean oli hokannutkin ja viittasi hyvinkin minun ajatuksiani mukaillen Juttaan (sukunimeä en osaa kirjoittaa). Siis elämänhallinta. Onko se sitä mitä Jutta sanoo sen olevan? Onko se kuntosalilla vietettyjä tunteja? Onko se mahdollisimman alhainen rasvaprosentti? Onko se kieltäytymistä sokerista, hiilareista, rasvasta tai mistä milloinkin? Onko se itsekuria ja voimaa kieltäytyä kiusauksista? Onko se joka iltainen juoksulenkki? Onko se erilaisia jumppia tai muita suorituksia täyteen ahdettu kalenteri?

Kyllä minä tiedän mitä tuo kaikki tarkoittaa. Olen sen elänyt. Olen noussut joka päivä puntarille ja pitänyt huolen, ettei rasvaprosentti pääse nousemaan. Olen juossut ja juossut ja juossut.. Saanut jopa sixpackin itselleni aikaiseksi. Ja voi taivas miten hukassa olinkaan! Itsetuntoni oli täysin nollassa ja pää oli aivan sekaisin! Heräsin keskellä yötä miettimään seuraavan päivän syömisiä ja liikuntaa! En oikeastaan elänyt ollenkaan.

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että elämä on hallinnassa. Tai no.. kenellä se nyt kokonaan hallinnassa olisi, mutta siis sillälailla terveesti :) Syön terveellistä ruokaa, mutta en vajoa itsesäälimorkkikseen vaikka kiskaisisin litran jäätelöä. En käy puntarilla, mutta tunnen kyllä jos vyötärönympärys alkaa liiaksi levetä. Sitten vain otan syömisten kanssa niukemmin. Liikun todella paljon. En kenenkään pakottamana, enkä vain liikkumisen takia. Teen paljon erilaisia töitä ja menen kotona edestakaisin jatkuvasti. Paino on normaali ja kaikki on hyvin :) En kaipaa kuntosalille, enkä todellakaan kaipaa mitään ihmedieettejä.

Toivottavasti tämä jatkuukin näin :)