ScreenHunter_11%20Dec.%2018%2023.01.jpg

Tosin kuva on viime talvelta :D Tänä talvena, kun oli ne kaksi oikein kunnon lumipäivää, taisin pitää tilannetta itsestäänselvyytenä ja olla poissa ulkoa kameran kanssa. Päädyin siis tunnelmoimaan viime talven avulla. Nythän ulkona sataa vettä ja lämpötilakin alkaa olla sellainen, että kohta sopii kokeilla, että mahtuuko bikinit vielä päälle. Tosin minulla ei edes ole bikinejä, koska päädyin ostamaan numeroa liian suuren kokouikkarin ja sehän on oikein hot \o/ Niin paitsi, että nyt se saattaapi olla ihan sopivan kokoinen, koska olen ollut koko syksyn käytännössä tekemättä yhtään mitään ja niin.. kyllähän tuo puo siinä levenee jos ei mitään tee. Kesä meni lapiota heilutellessa, joten suuhun sai tuikata mitä milloinkin huvitti, eikä se näkynyt missään. Nyt on liikunnan suhteen se tilanne, että 200g:n suklaalevy lihottaa kolme kiloa. Okei, oikeasti olen ollut liikkumatta vasta kuusi viikkoa. Sitä ennen ja lapion heiluttelun jälkeen juoksin. Rakastan juoksemista, mutta eihän tuolla jäätiköllä kukaan tervejärkinen juokse? Saati sitten jos on yksin kotona, niin mitäs sitten teet? Okei, tekosyitähän nämä on. Oikeasti en vain jaksa 0:)

Niin joo ja viime rutinoiden päälle saa lisätä ihka oman flunssan <3 Pikkupojan silmätulehdus saatiin onneksi kanveesiin heti ensimmäisessä erässä, joten tilanne ei missään vaiheessa mennyt siihen, että olisi pitänyt viettää heräämisen jälkeen puoli tuntia suihkussa, jotta kaveri edes näkisi jotain. On se vain niin reppana tuo ukko <3 Antaa niin kiltisti laittaa lääkkeen vaikkei siitä yhtään tykkääkään. Hän haluaa vain itse valita, että missä asennossa on, kun laitan sen. Olen laittanut siis vain sitä voidetta yöksi. Kyllähän tuo 2v4kk jo ymmärtää, kun selittää, ettei äiti tahdo, että silmät tulevat kipeiksi.

Oman flunssan kanssa vain meinaa olla tekemistä. Kyllähän sitä siihen asti jaksaa, kunnes alkaa kuume nousta, päätä ja kurkkua särkeä ja muutenkin tuntua siltä, että nukkumatti on linnoittautunut ruppiin. Ja koska kotiäidit eivät saikkua saa, niin kotiäidit turvautuvat vahvoihin lääkkeisiin <3

Oli muuten esikoisella ihan mieletön ensimmäinen todistus! <3 Tänään oli koulussa vain todistustenhaku ja sitten sai jäädä ansaitulle joululomalle :) Olen niin ylpeä tuosta pojasta <3 Paljon noilla pienillä vain riittää oppimista. Pitkä tie kuljettavana. Ihan niin kuin sitä olisi vielä itsekään kaikkea oppinut :)