Törmäsin netissä jonkun paasaukseen jogurtin kamaluudesta. Siis tavallisen jogurtin. Se sisältää niin jäätävän määrän sokeria, että siihen pitäisi lisätä edes puolet maustamatonta versiota sekaan. Ei ole jogurtti häävisessä maineessa nyt. En ymmärrä.. Miksi jogurtti on niin hirveä asia, mutta esimerkiksi irtokarkit taas eivät? 150g jogurttia tarkoittaa vähintäänkin ennenaikaista kuolemaa. Mutta 250g:n irtokarkkipussi viikossa on tosi vähän. Lisätään siihen vielä automatkalla lapsilta salaa ahmittu suklaapatukka, tädin luona maistettu kakkupala, sitten ne siskonlapsen synttärit, joiden aikana tuli kiskottua täytekakkua, tiikerikakkua, vaahtokarkkeja ja jäätelöä. Ja kun tulee torstai, niin syödään pannaria ja siihen ladotaan päälle hilloa ja kermavaahtoa. Mutta auta armias jos menet syömään jogurttia!

Ihan vain nyt tästä syystä söin sitten iltapalaksi mysliä ja viljajogurttia <3