Ja taas meni vähäsen paremmin. Vauva nukkui kolme tuntia alkuyöstä. Pahasti kyllä näyttää siltä, että nuo pari todella huonoa yötä johtuivat siitä kämmäyksestä sunnuntaina. No, tänään on lääkäri, niin katsotaan mitä hän sanoo,

Jätin nyt soijatuotteetkin pois. Harmittaa kyllä, koska soijasta on tehty ihan hyvänmakuisia juttuja :) Oli vain itsellänikin vatsa niin kipeä, että tämä helpotus tulikin jo tarpeeseen.

Kävin illalla vauvan kanssa kaupassa ja tutustuin vähäsen nyt sitten tarjontaan. En ainakaan löytänyt tuosta lähikaupasta muita Oatlyn tuotteita kuin kaurajuoman ja ruoka"kerman". Onkohan niitä muita? Yosalla on jotain kauravälipaloja. Ne oli ihan hyviä, mutta niitä saa tehtyä itsekin. Ja huomattavasti terveellisempänä vaihtoehtona. Pitääkin joku päivä kokeilla kun vain jaksaisi. Kaipaisin vain niin rahkan ja jogurtin korviketta :/ Ja onko juustolle olemassa jotain korvaavaa juttua? Kylläpä tässä tulikin tutustumista kun jätti soijankin pois.

Näin eilen erästä ihanaa ystävääni. Nähdään hänen kanssaan yleensä muutaman vuoden välein ja joka kerta se on yhtä luonnollista ja ihanaa jutella hänen kanssaan. Oli mukava huomata, että lastensaannin jälkeenkin hänellä on keskustellessa se silmiinkatsomisen ja keskittymisen taito, joka usein äideiltä katoaa. Hän antoi pojalleen sellaista pientä "vapautta" ja luottamusta liikkua ja tutkia paikkoja. Poika olikin oikein kiltisti. Yleensä äidit sinkoilevat lastensa perässä ja kieltävät koskemasta yhtään mihinkään ihan paniikissa. Sitten lapset juoksevat naureskellen räpeltäen joka paikkaa :)

Tuo ystävä on sellainen, jonka haluaisin pitää lähempänä ja nähdä useammin.