Soitin aamulla sairaalaan päivystävälle lastenlääkärille ja pyysin lupaa keskeyttää altistus. Miesääni kehotti pienesti naureskellen tekemään kuten parhaaksi näen. Mieleni teki selitellä, että "minua pyydettiin soittamaan jos haluan jättää leikin kesken! Ja sittenkin sanottiin, että luultavasti yrittävät tsempata minua viemään homman loppuun asti." No mitä sitä selittelemään, tein juuri kuten minua neuvottiin tekemään.

Tänään olisi ollut altistuksen viimeinen päivä, mutta eilinen sai nyt ottaa tuon viran vastaan. En syötä tuota myrkkyä lapselleni enää lusikallistakaan. Sanoisin, ettei tässä korvikkeessa ole edes maitoa, koska oireet tulivat vasta viiveellä. Luulen, ettei kyseinen korvike vain sovi herkkävatsaiselle sankarillemme. Siinä sitä sitten ollaankin.. onko mahdollista löytää korvike, joka tuolle pojalle sopii?! Ja mitä tapahtuu 25.3, kun menemme sairaalaan ja aloitamme tuon toisen korvikkeen antamisen?? Se sitten mitä luultavimmin sisältää maitoa.

Tällä hetkellä yöt muistuttavat liian paljon niitä öitä, joiden kanssa tuskailimme ennen kuin älysin jättää maidon pois ruokavaliostani. Tuntuu kuin olisimme palanneet ajassa taaksepäin. Vauva ei itke sydäntäsärkevästi kipua, kuten hän on tehnyt maitomokia seuranneina öinä. Siinäkin yksi syy miksi luulen tämän olevan maidoton korvike. Vauva on öisin TODELLA levoton. Eilenillalla laitoin hänet nukkumaan klo 21. Itse en ehtinyt edes nukahtaa ennen kello kahta yöllä. Ramppasin hänen huoneessaan ihan koko ajan. Hän nukahti aina, kun rauhoittelin häntä, mutta itku alkoi uudestaan ihan pian. Onneksi sain voimaa siitä, kun tiedän vauvan olevan kipeä. Se epätietoisuus on kaikista tuskaisinta, kun ei tiedä mikä toista vaivaa.. Kahden aikaan yöllä luovutin ja otin vauvan viereeni. Siinä hän sitten "nukkui" aamuun asti tissi suussa. Ja se nukkuminen oli sellaista jatkuvaa kötinää, huitomista, vinkumista ja itkeskelyä. Että eipä tässä häävisillä yöunilla otettu lauantaita vastaan. Nyt ei auta kuin toivoa, että ensi yö olisi parempi, koska tänään ei korviketta anneta. Mitä luultavimmin kuitenkin oireet jatkuvat vielä päivän tai kaksi :/

Kaikesta huolimatta ihanaa viikonloppua! :)