Tänään otin vähän "omaa" aikaa ja osallistuin koirarotumme paikallisyhdistyksen toimintaan lenkin muodossa. Eipä siinä kyllä paljoa rentoutumaan päässyt, kun pelotti koko ajan, että koska vauva hermostuu :D

Vauva oli siis minulla rinkassa. Hänellä oli vähän väliä pipo silmillä ja kaverit joutuivat auttamaan :) Vauva nukkui puolisen tuntia ja sitten lopun aikaa vain tapitti tyytyväisenä. Jännäsin siis ihan turhaan.

Oli mukavaa nähdä ihmisiä. Olen ollut niin suljettuna tänne neljän seinän sisälle, että tuntui todella ihanalta jutella jostain ihan muusta ja huomata, että elämä ympärilläni jatkuu vaikka itse olen ollut kuin pysähtynyt. Ehkä pääsen siihen elämään kiinnikin vielä joskus :D

Pikkuhiljaa alkaa kevät ilmoitella tulostaan, joten noille lenkeille voi alkaa osallistua vauvankin kanssa. Rinkka on ihan hyvä ratkaisu. Niin ja pikkuhiljaa hän saa alkaa viettää aikaa isinkin kanssa ihan kotosalla ;)

Koiralla alkoi muuten juoksu eilen. Tästä juoksusta se yritetään nyt taas astuttaa. Saa nähdä miten käydään. Pakostakin minä joudun ottaa sen suhteen vähän passiivisemman roolin kuin viimeksi, mutta eiköhän kasvattaja sen kanssa yksinkin pärjää.

Viime yö meni taas huonommin.. Täällä oli kyllä todella kova tuuli, että en tiedä herättelikö se vauvaa vai mikä oli. Tietääkseni en syönyt eilen mitään kummallista.