Taas valvottiin, mutta jaksaa jaksaa.. :D

Tiedä sitten vaikuttaako se pieni maitotilkka edelleen vai ärsyttääkö soija pienen vatsaa. Selvästi maha on kipeä. Ja koska se on kipeä minullakin, niin jätän nyt sitten soijankin pois.

Huomenna pääsemme lääkärille, joten allergiaselvittelyt alkavat tässäkin perheessä ihan virallisellakin tasolla. Kuulin vain eilen, että suolistolla oireilevilla vauvoilla ei allergiat yleensä näy verikokeissa. Joten altistusta pukkaa.. Tällä hetkellä en näe sellaisessa mitään järkeä, mutta ehkä lääkäri osaa selittää asian minulle. Se on ainakin varmaa, että nyt jos saan yöt kuntoon, niin ihan heti en aio niitä riskeerata altistusten muodossa, mutta kaippa siihen jonkin aikaa menee ennen kuin sellaiseen "pääsisimmekään".

Esikoinen sai eilen dinonsa :) Hän on siis kerännyt kotitöitä tekemällä rahaa ostaakseen haluamansa dinosauruslelun. Vanhempani tulivat eilen käymään ja kun he kuulivat tästä järjestelystä, toi mumma pojalle puuttuvat rahat. Äitiä otti päähän, mutta voitte kuvitella miten onnellinen poika oli :) Pojalla olisi ollut vielä viikko jäljellä ja olisihan se ollut hienoa, että hän olisi saanut itse oikeasti kerättyä rahat kasaan. Olihan se muutenkin kivaa, kun joku auttoi töissä :) Sohva on ollut niin ihanan puhdas :D Poika oli niin reppana, kun tässä on puhuttu, että viikko vielä menee, niin hän kysyi, että saako hän avata paketin sitten vasta viikon päästä <3 On hän niin kiltti pieni rakas <3

Tänään tulee ihania vieraita, joten väsy ei nyt haittaa :) Toivottavasti sinullakin on hyvä päivä tiedossa! :)