Tänään ähelsin taas vauvasosetta "rakkaalla" tehosekoittimellani (joka on siis todellisuudessa ihan susi) ja kas vain.. zup vaan ja hiljaisuus ympäröi meidät. Sekin rakkine siis hajosi :D Nostin kulhon ylös ja savuthan sieltä tuli.

Otin lapset kainaloon ja kipaisin putiikkiin, josta ko. rakkine käteen jäi. Myyjättären teoria oli, ettei tehosekoittimeen saisi laittaa lihaa?! Ihan hieman vain olen hämilläni.. Jos sillä saa murskata jäisiä marjoja, niin miksi hemmetissä sillä ei saisi soseuttaa lihaa? Okei, ymmärrän PELKÄN lihan, että saattaa käydä pikku pikku terille raskaaksi, mutta että vauvan syötäväksi tehty sose, jossa on siis melkoinen määrä vettä mukana..?

Sain kuitenkin rahat takaisin ja ei kun samaiset lapset samaan kainaloon ja auton nokka ihan eri suuntaan.. Painelimme Prismaan. Siellä oli neljää eri sorttia tehosekoittimia. Niistä yksi hylättiin heti, koska sen vimpaimet näyttivät insinöörinkin silmään turhan monimutkaisilta tehosekoittimeksi. Olen kuitenkin äitiyslomalla, eikä tuo aivotoiminta ole ihan normaalilla tasolla. Yksi tehosekoitin oli sitä merkkiä, jonka savut ovat keittiömme ilmakehän jo kyllästäneet. Hylkyyn siis. Kolmas oli niin pikkuinen ja olematon, että se epäilytti. Vaihtoehtoja oli enää yksi jäljellä ja se lähti kotiin mukaan. Tuolla se ressu seisoo pöydällä, eikä sitä uskalla varmaan kukaan koskaan käyttääkään :) Esikoinenkin sanoi, että isi saa sitten ostella seuraavat blenderit :D

Pienenä sivukommenttina vielä kerrottakoon, että meillä taitaa pikku-ukolla puhjeta ensimmäinen hammas ihan just :)