Yksi yö meni edes kohtuu hyvin ja tässä sitä taas ollaan. Esikoinen katsoo telkkaria, kun äiti ei jaksa edes kättään nostaa :( Viime yö oli taas kuin jostain kauhuelokuvasta, jota esitetään teini-ikäisille, etteivät missään tapauksessa harkitsisi suojaamatonta yhdyntää missään elämänsä vaiheessa.

Miten lapsi voi nukkua noin huonosti??

Tämän päivän teoriani on vilja. Toissapäivänä söin viljaa pelkän kauraleivän muodossa ja eilen taas tuli herkuteltua leivällä, jossa oli kauran lisäksi vehnää ja ruista. Söin sitä aika paljon 0:) Tänään syön pelkästään kauraa ja katsotaan taas miten käydään.

Onneksi sain puhelun hyvältä ystävältäni, joka jaksaa aina kuunnella. Ja häneltä saa myös sitä kuuluisaa vertaistukea. Hänellä kun on 10kk ikäinen vauva, rakas kummityttöni <3

Ystävä ehdotti josko kokeilin päivän tai kaksi antaa vauvalle pelkkää korviketta rintamaidon sijaan.. Sitten ainakin tietäisin johtuuko öiden sekavuus minun syömisistäni. Olisihan se ihanaa joko huomata, että se todella johtuu syömisistäni ja siten voin asialle jotain tai sitten ei.. eikä stressaamisesta ja vatvomisesta ole yksinkertaisesti mitään hyötyä.

Mutta.. En halua antaa vauvalle korviketta!! Mitä jos hän ei päivän päätteeksi enää rintaa huolikaan? En halua lopettaa imettämistä vielä, kun olen sen kerran sujumaan saanut. Mikä ihme on tämä äidin riippuvuus imettämiseen? Kumpaa siitä rinnasta todellisuudessa vieroitetaan? Äitiä vai vauvaa?

Mutta ensi yönä on siis testissä viljattomuus.. Kauraa itselleni sallin, koska se on tietääkseni hellempää vatsalle ja vauva syö itsekin kaurapuuroa.

Tänään olisi herkkupäiväkin.. ;) Josko jäätelöä? ;) Ja esikoinen lähtee bioisälleen :( No, saan edes nukkua päikkäreitä.