Tämä pohjalaisakan syvä hiljaisuus johtuu vain ja ainoastaan siitä onnettomasta tilanteesta, ettei pohjalaisakalla ole rahaa eikä tarpeeksi tahtoa ostaa itselleen tietokonetta, jonka avulla pitää edes vähän meteliä itsestään. Hoitovapaa alkoi jo ikuisuuksia sitten ja niin.. se kotihoidontuki.. Sillä nyt vaan ei tietokoneita ostella.

Esikoisella on ikää jo reilut kuusi vuotta! Eskarivuosi on ehtoopuolella ja johan tässä on ehditty kouluunkin tutustua. Poika on kasvanut vuoden aikana ihan silmissä! Kadoksissa on se pieni, herkkä ja pelokas poika. Tämä uusi versio tuosta samaisesta naamasta käy välillä itsekseen pyöräilemässä tuossa pihatiellä, tulee taksilla kotiin ja jää pihalle leikkimään, touhaa pikkuveljensä kanssa ja tekee itsekseen päätöksiä siitä missä haluaa viikonloppunsa viettää :) Onhan tuossa ollut jo teinimäisiäkin elkeitä ja oireita, mutta kyllä ne äitin komentelut vielä toistaiseksi uppoaa.

Pikkuveli.. Ikää  1v9kk. Iso poika, jolla on jo vähän sanavarastoakin. Mutta "äitiä" hän ei sano edes vahingossa! Mistä lie äiti-ongelmista tuo sitten kertookaan :) Tulee tulevaisuuden terapiat kalliiksi. Pikkuveljen allergioista jo jäljellä enää viha-rakkaussuhde perunaan. Niin kovasti kun pikkuinen siitä pitääkin, niin sitä ei pieneen suuhun kannata antaa :( Se tekee vielä temput yöunille. Näitä suunnilleen hyviä öitä on jatkunut nyt parin viikon verran. Poikanen viettää yönsä edelleen äitin vieressä, mutta siinähän viettää. Suunnittelen muutoksia sitten kun jaksan.

Aviomies on tehnyt tässä talven ja kevään aikana aivan mielettömän määrän työreissuja, joten olo on ollut paljolti kuin yh:lla. Rakennustyömaa ei ole edistynyt ollenkaan.. Jos ei sitä lasketa, että tämä vaimo on nikkaroinut kaikenlaista.. Ei niin laadukasta, mutta ainakin omaperäistä :D