Joka aamu. Se sama olo. Päätä särkee, on sellainen takkuinen ja tahmainen olo korvien välissä, oksettaa, valo ottaa silmiin, suuta kuivaa ja tuntuu kuin kissa olisi käyttänyt suutani vessana yön aikana. Tiedän tosin, ettei se ole mahdollista, koska olen viettänyt suurimman osan yöstä hereillä. Taas. Kyseessä on siis väsy-krapula.

Viime yö meni jälleen kerran samalla kaavalla. Pikaisen facebook-kyselyn rohkaisemana kokeilin unipussia. Ei mitään apua. Ajattelin myös kokeilla antaa illalla maissivelliä. Olin jo menossa lämmittämään sitä, mutta ylläriylläri, päivämäärä oli mennyt umpeen pari viikkoa sitten. Tuli itku. No, tänä iltana kokeillaan sitä.

Ensimmäinen unipätkä oli 40min.. Se oli se "pitkä" unipätkä. Sitten sitä mentiin taas. Vauva ei selvästikään itke nälkäänsä. Välillä tuntuu, että vatsaan koskee, mutta sitten taas ei. Mistä tuosta voi tietää?? Mietin jo, että jos kokeilisin itse maidotonta dieettiä hetken, mutta voiko se siitäkään johtua? En tiedä enää mistään mitään. Yöt ovat täyttä helvettiä, mutta aamulla vieressäni makoilee itse aurinko, ihana hymyilevä vauva. Ihan kuin vauva vaihtuisi yöksi.

Nyt alkaa vaivata jo syyllisyyskin.. olemme olleet monta päivää vain kotona, enkä jaksa touhuta esikoisen kanssa juuri mitään. Pihalla käymme kyllä joka päivä ja olemme siellä aina kerralla 1,5h - 2h. Hetkeen ei ole käynyt edes vieraita. Ei vain jaksa :( Onneksi huomenna on kerhopäivä niin esikoinen pääsee edes jonnekin.

Väsy väsy väsy.. koska tämä loppuu??

Mieskin tulee iltaisin kotiin silloin kun sattuu huvittamaan. Eilen jo klo 19.. :(