Tuntuu kuin olisin hereillä ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen. Jotkut näkemäni asiat ovat mukavampia kuin toiset, mutta onneksi suurin osa uuden värin saaneista jutuista on erittäin positiivisia.

Laitoin poikasen nukkumaan illalla kymmeneltä. Saimme isännän kanssa katsottua maanantaisen The Walking Dead -jakson ja siirryttyä sänkyyn, kun kitinä alkoi. Päätin olla nostamatta vauvaa syliini vaikka hän huutaisi kuinka. Tiesin, ettei hänellä ollut nälkä. Pakko myöntää, että olin jo luovuttamassa, mutta sitten itkun sävy muuttui ja pieni ihminen nukahti. Eihän tuohon mennyt kuin kymmenisen minuuttia, joten monen äidin mittakaavalla pääsin erittäin helpolla.

Havahduin yöllä hereille monta kertaa ja säikähdin kellonaikaa joka kerta. Ensin se oli kolme.. sitten neljä.. viisi.. kuudelta kuulin itkua. USKOMATONTA! Isäntä oli jo lähtenyt töihin. Kävin syöttämässä vauvan ja menin takaisin sänkyyn. Puoli yhdeksältä itkua kuului taas... Kannoin vauvan viereeni ja tarjosin rintaa. Hän söi ja NUKAHTI. Esikoinenkin jo heräsi ja aloittelin sitten aamutoimet hänen kanssaan. Vauva nukkui KYMMENEEN asti! Siis 12h kahdella välisyötöllä! Eihän tuo ole edes mahdollista..

Tällä hetkellä on siis välteltävien ruoka-aineiden listalla maito, naudanliha, kananmuna ja banaani.

Nyt siis ymmärrätte miksi olotilani on "herännyt" :)

Oli mukavaa jutella esikoisen kanssa ja touhuta vauvan kanssa ja tuntea olonsa oikeasti hyväksi. Pikkuhiljaa mieleeni tuli asioita, joita minun tulisi alkaa tehdä jos kerta saan nukuttua öisin paremmin. Talo kaipaisi todellakin huomiota.. voisin järjestellä muuttotavaroita, myydä yhtä sun toista, heittää pois tarpeetonta roskaa, maalata yms. Oi voi. Oli jotenkin helpompaa olla väsynyt ja luvan kanssa laiska :D No, jos nyt en vielä tänään aloittaisi.

Pian kuitenkin huomasin imuroivani, peseväni lattiaa, järjesteleväni tavaroita, peseväni pyykkiä..

Ruokapöydässä esikoinen näytti hammastaan. Se roikkui :) Hän tarttui itse hampaaseen kiinni ja nyppäsi sen irti :D Nyt häneltä on siis lähtenyt viikon sisällä kaksi hammasta <3 Meidän harvahammas <3

Pakkasin pojat autoon puoli yhdeltä ja vein esikoisen kerhoon. Rakennuksesta poistuessani vastaan tuli pojan kerhokaveri. Kuulin miten hän huikkasi hoitotädilleen "tuo on sen xxx:n äiti!". Voi että miten hyvä mieli siitä tuli <3 Koko kotimatkan hymyilin ja mietin miten onnekas olenkaan <3 Olen tuon niin rakkaan ja ihanan pojan äiti.. Aivan mahtava ja kaunis vastuu, joka on suotu juuri minulle <3

Kotiin päästyäni kissa tuli sisään syömään ja nukkumaan. Pitkästä aikaa olin iloinen siitä, että meillä on kissa. Väsyneenä olen ollut vain ärtynyt ja olen katunut sitä, että kissa tuli koskaan otettuakaan. Laitoin kissalle paljon ruokaa tarjolle ja tuntui kuin se olisi ymmärtänyt ajatukseni :)

Nyt on vauva päiväunilla ja minä sain syödä ruoan rauhassa. Mies hakee esikoisen kerhosta ja illalla voisi tehdä jotain mukavaa. Huomenna ajattelin mennä poikien kanssa uimaan ja illalla herkutellaan taas karkkipäivän merkeissä :)

Sain ystävältäni ystävänpäiväkortin postissa <3 Miten voikaan pieni juttu piristää niin <3

Ällölällö-onnellisuutta täällä siis :D Sorry :)