ScreenHunter_23%20Jan.%2026%2011.05-norm

 

Siinä se. NiksiPirkka-uniliina.

Olen haaveillut uniliinasta, koska vauvamme on öisin melkoinen orkesterinjohtaja. Hän hakkaa käsillään, huitoo ja viuhtoo.. ja lopulta herättää itse itsensä. No, ei hirveästi ole huvittanut tilata kallista liinaa ja todeta, ettei siitä sitten hyötyä ollutkaan. Monen suosittelema unipussi oli aivan yhtä tyhjän kanssa kuten veikkasinkin.

Mieleeni juolahti pistää vauva isoveljensä paidan sisälle :D Kokeilin ensin t-paitaa, mutta sieltä tuli äkkiä kädet hihoista ulos. Hain sitten pitkähiaisen paidan ja solmin hiat umpeen. Näin vauvan käsillä on tarpeeksi tilaa vaihtaa asentoa, mutta holtiton viuhtominen on mahdotonta. Laitoin vauvan nukkumaan klo 23 ja itkua kuului seuraavan kerran kahdelta! Syötin hänet ja laitoin takaisin sänkyynsä. Viuhtominen meinasi jo alkaa, mutta rauhoittui nopeasti, kun liikerata ei ollutkaan vapaasti valittavissa. Seuraava syöttö oli sitten neljältä! Sitten taas viideltä ja kuudelta otin hänet viereeni sänkyymme. Siinä hän hyöri ja pyöri aamuyhdeksään asti.

Jos tämä nyt oikeasti toimii, niin jihuuu!! Mutta jos ei, niin sitten kokeilemme Pepin ehdottamaa maidotonta dieettiä.. Kuvittelisin, ettei se olisi minulle kovin hankala toteuttaa. Veljenvaimoni on sellaisella ollut, joten ihan tyhjästä ei tarvitse alkaa opiskella.

Mutta pitäkäähän nyt peukkuja, että tämä jatkuisi näin! :)