En tiedä syyttäisikö liikkuvaisempaa vauvaa, rokotuksia, äitin syömiä ruisleipiä tai jäätelöä vai mitä pirua tässä pitäisi ajatella. Joka tapauksessa.. meillä ei nukuta. 3kk-rokotuksiin asti nukuttiin niin hyvin, etten uskonut sen olevan todellistakaan. Sitten tuli piikit.. tuli itku.. tuli kuume.. tuli unettomat yöt. Ja kaikkia oletuksia vastaan ne menevät vain pahemmiksi.

Ostin jo tänään velliä kaupasta. Vauva tulee ensi viikolla 4kk, joten ihan kamalasti liian aikaiseen en ole matkassa, mutta sitten tulinkin "järkiini" ja päätin jättää vellit vielä kaappiin. Tiedän, ettei vauva herää yöllä nälkään. Hän saattaa nukkua jo ennen kuin saan tissin esiin. Joten kovin kova nälkä hänellä ei voi olla. Ilmavaivoja hänellä on, mutta silti itku ei ole sellaista tuskaista. Mistäpä noista tietää.. Jostain äidillisestä syystä niitä syitä on vain vatvottava päässään ja ihmeteltävä ääneenkin. Luulisi tuon teini-ikään mennessä helpottavan.

Jostain syystä vain kuvittelin tämän kuopuksenkin olevan yhtä hyväuninen kuin isoveljensä on aina ollut (jos ei korvatulehduskierreaikaa oteta huomioon).Esikoinen nukkui jo 2kk iässä kahdeksan tuntia yössä. Putkeen.

No, tässä sitä ollaan, eikä loppua näy :) Onneksi kahvin voimalla jaksaa päivät :)