Tänään harjoiteltiin auraamaan traktorilla pihaa. Pakko opetella josko tuon ukko-kullan on jossain vaiheessa lähdettävä työreissuun ja minä jään tänne yksin lapsosten kanssa ja taivas päättää tiputtaa lunta. Tilanne on hyvin äkkiä sellainen, etten pääse autoineni täältä minnekään. Onneksi tuli ajeltua traktorilla kesällä aika paljonkin, joten ihan alusta ei tarvinnut opetella vaikka aika oli tehtävänsä tehnytkin ja moni asia oli unohtunut. Enköhän minä näillä opeilla sen verran osaa, että pääsen pihasta pois :) Treeni suoritettiin kuten aidossa tilanteessakin tulee homma menemään.. vauva rintarepussa :) Ei muuten kaikista yksinkertaisin asettelu :)

Viime yö meni niin painajaismaisesti kuin vain yö voi vauvan kanssa mennä. Johtuiko sitten muutamana iltana annetusta vellistä, eilen syömästäni munkista tai jäätelöstä vaiko jostain aivan muusta, tiedä häntä. Mutta tänään on jätetty herkuttelut muille ja vellitkin saa olla hetken kaapissa. Ainakin vauva on ollut päivän ihan hyvällä tuulella. Sen luulisi enteilevän hyvää, mutta katsotaan nyt mitä tapahtuu.

Vauva teki tänään myös yhden "ensimmäisensä"! Ensimmäinen kääntyminen selältä vatsalleen. Selälleenhän hän on kääntynyt jo neljä kertaa. Tämä uusin "ensimmäinen" vain sattui n. viisi minuuttia myöhemmin, kun äiti oli kääntänyt selkänsä. En siis nähnyt sitä :( Mutta minulle riittää, että se tapahtui ja isi ja kummisetä pääsivät tempun näkemään :) Saa vain nähdä millainen show tästä syntyy. Esikoisella meni kuukausi opetella kääntyminen takaisin toiseen suuntaan ja voi että sitä itkua joka kerta, kun oli "jumissa" :) Ainakin tämä kaveri on nyt kääntyillyt jo molempiin suuntiin.

Meillä meni ilta nyt "hieman" myöhälle. Nyt vasta alan laittaa vauvaa nukkumaan. Ja huomenna saamme esikoisen kotiin <3

Hyvää yötä <3