Siskon kanssa vietettiin geoviikonloppu. Molemmat siskokset kantoivat pikkuisiaan pitkin maakuntaa, hikoilivat, kihisivät kiukusta, kun jotkut kätköt eivät antautuneetkaan ihan niin vaan ja kokivat suuria onnistumisen elämyksiä löytäessään jälleen uuden kätkön. Mittariin tuli viikonlopun aikana 28 (tämä on siis meille paljon :D) löydettyä kätköä ja kaksi sellaista, jotka jäävät kaivelemaan loppuiäksi. Onneksi nuo kaksi ovat sen verran lähellä, että niitä voi yrittää lähestyä toistekin.

Tulihan siellä yhden kätkön läheisyydessä vaihdettua kakkavaippakin (pitihän tuo otsikko selittää).

On se vain vähän erilaista tuo kätköily noiden kakkahousujen kanssa. Pitää murehtia liikkumista, syömistä, vaipanvaihtoa, päiväunia, leikkiaikaa yms. Ei se 1v rinkassa kovin montaa tuntia voi istua :D Mutta rinkka se taitaa tuollaisella reissulla olla se paras vaihtoehto. Toinen 1v istui matkarattaissa sellaisella metsäpolulla, joka oli osittain veden peitossa... Kyllä siinä kerran jos toisenkin tuli mietittyä, että kenen idea se nyt loppupeleissä olikaan lähteä juuri tuonne. No minun.

Mutta sen verran monta hikistä tuntia olen tällä viikolla viettänyt maata lapioidessa tuolla takapihalla, että viikonlopun geokätköilyt sitten vaikka niiden kakkahousujen kanssa tuli todella tarpeeseen! :)